Elima الیما سازنده و تامین کننده تجهیزات اتوماسیون برش و جوش، رباتیک و لیزر. انواع سی ان سی برش: هواگاز، پلاسما، فایبر لیزر، راسته بر و لوله بر Cutting CNC, Fiber Laser, Plasma, Flame,Pipe Cutter
×

نحوه خرید آنلاین

1 ورود به حساب کاربری
2 افزودن به سبد خرید
3 پرداخت و ارسال سریع

اگر همچنان نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، لطفاً با ایمیل ما تماس بگیرید. info@elima.ir

ساعت کاری

شنبه تا چهارشنبه 8:00AM - 5:00PM
پنجشنبه 8:00AM-1:00PM

رمز خود را فراموش کرده اید ؟

ساخت حساب کاربری

تجهیزات مورد نیاز هوابرش

الزامات خريدار جهت راه ­اندازي دستگاه سی ان سی هوا گاز

  • فضای مورد نیاز

جهت بهره ­برداری از دستگاه برش CNC، حداقل فضای کاری موردنياز جهت: نصب خود دستگاه، محل قراردادن ورق سالم و قطعه­های برش­خورده، محل ضایعات برش، محل قراردادن کپسول­های گاز و اکسیژن، جايگاه اتاقک نقشه­کشی وکنترل و تردد کاربر موردنياز است.

  • جرثقيل

وزن ورق برش نخورده و بسياري از قطعات برش خورده معمولا به اندازه­ای است که جابجایی آن از توان یک انسان معمولی، بدون استفاده از ابزار خارج است.

جابجایی مواد سنگین بدون استفاده از ابزار مناسب وقت و انرژی زیادی لازم دارد که معمولا در محاسبات در نظر گرفته نمی­شود. در حالی که برای قطعات و ورق­های سنگین، زیادتر شدن زمان بارگیری و تخلیه، از زمان برش، اتفاقی غیر معمول نیست.

پیشنهاد می­شود برای بهره­برداری بهتر از دستگاه برش، سیستمی مناسب برای جابجایی مواد در نظر گرفته شود.

  • مواد مصرفی

دستگاه هوابرش (برش هوا گاز) به اکسیژن با خلوص بالای 99% نیاز دارد و در ازای تنها 1% کاهش خلوص، سرعت برش نصف می­شود و با اکسیژن ناخالص تر از 97% امکان برش وجود ندارد.

فشار اکسیژن ورودی دستگاه نباید بیشتر از 10 bar باشد. و بهتر است کمتر از 1.5 bar نباشد.

اکسیژن به دو صورت مایع و گاز امکان تهیه دارد. اکسیژن مایع این مزیت را دارد که معمولا خالص­تر، ارزان­تر و بی خطرتر است. اما نیاز به سرمایه­گذاری بیشتری دارد.

همچنین از گاز استیلن، گاز مایع (ایران گاز ، پرسی ، بوتان و ...) یا گاز طبیعی ( با فشار بالاتر از 3bar )  به عنوان سوخت می­توان استفاده کرد که در این بین کپسول گاز مایع با توجه به ارزان، بی خطر و در دسترس بودن بیشتر مورد استفاده قرار می­گیرد.

فشار گاز ورودی دستگاه نباید بیشتر از 6 bar باشد. و بهتر است کمتر از 1.5 bar نباشد.

در فصل سرما فشار کپسول اکسیژن مایع کاهش می­یابد که برای بر طرف کردن مشکل می­بایست از تکان دادن، دادن حرارت مستقیم و واژگون کردن کپسول خودداری شود. زیرا علاوه بر خطر، باعث ورود مایعات درون کپسول به دستگاه و اختلال برش می­شود. یک راه مناسب برای جبران کاهش فشار گاز، اعمال گرمای ملایم به کپسول است.

دستگاه­های مختلف برش پلاسما معمولا به باد با فشار بالای 6bar و دبی بیش از 250 لیتر بر دقیقه نیاز دارند. برای بهره برداری از برش پلاسما کمپرسور با ظرفیت بیش از 500 لیتر بر دقیقه و برق سه فاز 50 آمپر یا بیشتر مورد نیاز است.

  • کامپیوتر

کامپیوتری که بتواند هر یک از نسخه های ویندوز ( 98,2000,ME,Xp,Vista,7,…) را اجرا کند و پورت سریال (rs232 ) داشته باشد برای کار با دستگاه می­تواند مورد استفاده قرار گیرد. اما با توجه به اینکه معمولا کاربر با کامپیوتر متصل به دستگاه با استفاده از آخرین ويرايش­هاي AutoCAD اقدام به نقشه­کشی می­کند، استفاده از کامپیوتر به روز، به سرعت و سهولت تهیه نقشه کمک می­کند.

  • نيروي انساني

مهارت­های لازم جهت بهره برداری از برش کامپیوتری هواگاز یا پلاسما:

     کامپیوتر: کاربر میبایست شناخت کلی از کامپیوتر و کار در محیط ویندوز داشته باشد.

-       نقشه ­کشی صنعتی: مهارت نقشه ­کشی صنعتی و تهیه و ویرایش نقشه­های صنعتی توسط یک برنامه       کامپیوتری مثل AutoCAD نیز برای بهره ­برداری از دستگاه مورد   نیاز است.

      شناخت فلزات: کاربر می­بایست شناخت کلی از فلزات مختلف و آلیاژهای فولاد و تفاوت کار با هریک را بداند.

     برش­کاری: مهارت برش­کاری شامل شناخت شعله و چگونگی انتخاب نازل، تنظیم گاز و اکسیژن، سرعت برش،   شکل مناسب شعله، فاصله مناسب نازل تا ورق و ... می­باشد

     کار با دستگاه: اپراتور می­بایست آموزش کافی جهت بهره­برداری و رفع مشکلات احتمالی دستگاه را کسب کرده   باشد.

  •  آماده سازی جهت نصب و راه ­اندازی

با توجه به اینکه آماده کردن برق، گاز و اکسیژن تا پای دستگاه به عهده بهره بردار است می­بایست قبل از اقدام به نصب و راه­اندازی دستگاه، این امکانات متناسب با نوع دستگاه خریداری شده آماده شده باشد.

بالا